2

Heeft u een vraag? Arwin helpt u graag verder!

Vragen over bestellen of een product? Wij zijn altijd bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op
  • Jarenlange ervaring in de bouw
  • Voor 14:00 uur besteld = morgen in huis
  • Advies in onze showroom
0

 0,00

  Product Quantity Price
No products in the cart.

Becol vloeren

Wilt u een duurzame vloer in een woning of bedrijf die gemak combineert met een trendy uiterlijk? Onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en naadloos. Ze geven een strakke uitstraling aan uw woning of bedrijf.

Becol vloeren levert de vloer die bij u en uw interieur past, of het nu gaat om een:

–       Coatingvloer
–       Epoxy vloer
–       PU Gietvloer
–       Betonlookvloer
–       Leefbetonvloer
–       Sportvloer
–       Troffelvloer

Vrijblijvend advies op maat

Door onze jarenlange ervaring in het adviseren, leveren en leggen van de diverse soorten vloeren, bent u bij Becol vloeren aan het juiste adres! Onze adviseurs komen graag, geheel vrijblijvend, bij u op locatie om uw wensen met u door te nemen. We letten onder andere op de huidige staat van de vloer en de inrichting van de ruimte waar de vloer wordt aangebracht. Het maakt niet uit of de vloer gelegd moet worden in de woonkamer, keuken of badkamer van uw woning of in uw kantoor of bedrijfsruimte, zoals de vloer van de keuken van een restaurant die HACCP gecertificeerd moet zijn.

Vloeren leverbaar in vele kleuren

Alle vloeren die door Becol vloeren worden gelegd, zijn in vele kleuren te leveren. U kunt kiezen uit RAL-kleuren, Sikkens of NCS-kleuren. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om R kleuren te gebruiken, zodat er een betonlook ontstaat. Al met al zijn er dus zeer veel mogelijkheden. Becol vloeren heeft een passende vloer voor iedere ruimte. Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, doordat wij alles zelf uitvoeren. Van advies tot opname tot offerte tot het opleveren van de vloer, ontzorgen wij onze klanten geheel.

PU-gietvloeren
PU-gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor de esthetische uitstraling. Het is een naadloos vloersysteem dat scheuroverbruggend en -elastisch is en behaaglijk aanvoelt. PU-gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor kantoren, woningen, musea en showrooms.

PU-gietvloeren kunnen in elke gewenste RAL-kleur, sikkens en NCS-kleur geleverd worden. Na het gieten van de PU-gietvloer, wordt de vloer voorzien van een matte, zijdeglans of hoogglans topcoat. De vloer kan eenvoudig worden schoongemaakt met behulp van lauw water en een vochtige doek, hierdoor is de vloer ook zeer onderhoudsvrij. Doordat de vloer volledig naadloos is, geeft het een strakke uitstraling.

Een PU-gietvloer is elastisch, hierdoor zal er geen scheurvorming ontstaan. Daardoor is het ook zeer geschikt voor minder stabiele ondergronden. De vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, voornamelijk vanwege de efficiënte verwarming. Tot slot hebben deze voren een licht geluiddempende werking.

Epoxy gietvloeren
Epoxy gietvloeren zijn geschikt voor verschillende ruimten en toepassingen. Wanneer een epoxy gietvloer wordt aangebracht, is deze bestand tegen grote mechanische belasting, zeer krasbestendig en scheuroverbruggend. Indien nodig kunnen we die vloer voorzien van een antislip of een kleurvlokje. Daarnast bestaat er de mogelijkheid om de vloer anti statisch te maken.

In de horeca en voedingsindustrie eist men een hoge hygiëne. Epoxy gietvloeren zijn daar uitermate voor geschikt. De vloer is naadloos en zeer goed en eenvoudig te reinigen. Hierdoor is deze vloer zeer geschikt voor horeca-ondernemingen, zoals bakkerijen, slagerijen en viswinkels.

Epoxy vloeren worden veel toegepast in parkeergarages en winkelbedrijven. De vloer is geschikt voor hoge belasting, waardoor ze ook veel worden toegepast in winkels en kantoren. Ze zijn uiteraard te verkrijgen in alle RAL-kleuren, sikkens en NCS-kleuren.

Coatingvloer
Heeft u een magazijn, een bedrijfshal of een productieruimte? Deze kunnen wij voorzien van een mooie rolcoat in alle RAL-kleuren, sikkens of NCS-kleur. De mogelijkheid bestaat om de vloer in fasen uit te voeren, zodat de productie niet wordt belemmerd.

Een coatingvloer wordt uitgevoerd in een polyurethaan of epoxy coating. Deze vloer kan vergeleken worden met een gietvloer, maar is veel dunner van laagdikte dan een gietvloer. Ook bestaat er de mogelijkheid om in de rolcoat een antislip korrel aan te brengen, dit wordt veel toegepast in garages en op galarijen en balkons. Ook kan er gekozen worden om in de rolcoat een gekleurd vlokje te strooien.

Leefbeton
Voor een vloer met een strakke en natuurlijke uitstraling, kies je voor een leefbetonvloer. Deze vloeren hebben een enorme duurzaamheid en slijtvastheid. Het is eenvoudig te reinigen en het heeft een exclusieve uitstraling. Leefbeton is zeer trendy en is te verkrijgen in 10 verschillende tinten.

Deze vloeren kunnen worden vergeleken met een cementgebonden stucwerk en lijkt op het welbekende betoncirè. Het kan op bijna alle ondergronden aangebracht worden. Leefbeton wordt onder andere toegepast in keukens, woonkamers en badkamers, maar wordt ook toegepast in kantoren.

Een leefbetonvloer is watervast door zijn unieke samenstelling van de grondstoffen. Wij adviseren om geen plekken te creëren waar water kan blijven staan, omdat er in het water zeephoudende producten zitten. Dit kan op langere termijn de toplaag aantasten. Zorg bij het aanbrengen in douches e.d. dat er voldoende afschot in de vloer zit zodat zich dit probleem niet voordoet.

Door de slijtvastheid van de cementbasis is de leefbeton zeer duurzaam. Door het aanbrengen van een topcoat is de vloer krasbestendig en water- en vuilwerend. Door het aanbrengen van deze coating is leefbeton uitermate geschikt in keukens of zelfs als afwerking van het aanrechtblad. Door het aanbrengen van de topcoat is de leefbeton zelfs tot ongeveer 15u lang beschermd tegen koffie, thee, wijn etc etc.

Leefbeton is water en slijtvast en heeft geen voegen, zoals reguliere tegelvloeren die wel hebben. Vooral in natte ruimtes, zoals een badkamer of toilet, is dit een groot voordeel met betrekking tot de hygiëne, omdat schimmels zich vaak in de voegen vormen.

Troffelvloer
Voor een bedrijfsvloer kan worden gekozen uit een troffelvloer. De basis van deze vloer bestaat uit epoxyhars (2 componenten) en fijn grind. Door de hars wordt het fijne grind gebonden in de hars zodat je een massa krijgt. Over de troffelmassa wordt een sealer aangebracht, zodat de troffelvloer in zijn geheel is afgedicht. Hierdoor is de vloer geheel vloeistofdicht en zal er ook geen vuil intrekken. De vloer is hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk en chemisch bestendig. De epoxyhars die wordt gebruikt, is ook 2 maal zo sterk als beton. Hierdoor heeft hij een zeer hoge mechanische belastbaarheid en de vloer wordt naadloos gelegd. Door de veelzijdigheid van deze vloer is hij voor vele branches toepasbaar. Ook kan er door de epoxy een een kleurstof worden toegevoegd, zodat er met bepaalde kleuren gewerkt kan worden.

Contactformulier Becol vloeren

Wilt u meer informatie over Becol vloeren? Wij helpen u graag vrijblijvend verder. Neem contact met ons op via het contactformulier. Ons professionele team geeft u graag advies.

Becol vloeren

Becol vloeren

Wilt u een duurzame vloer in een woning of bedrijf die gemak combineert met een trendy uiterlijk? Onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en naadloos. Ze geven een strakke uitstraling aan uw woning of bedrijf.

Assortiment vloercoating

Hulp nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Bel ons op (038) 82 00 333.

Maak een afspraak
Voor 14.00 uur besteld? Morgen in huis!

Voor 14.00 uur besteld? Morgen in huis!

Wij vinden het belangrijk dat u snel aan de slag kunt met uw bestelde producten. Als u op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, dan heeft u de producten morgen al in huis!

Gratis verzending vanaf €250,-

Gratis verzending vanaf €250,-

Bestelt u voor meer dan €250,- aan producten in onze webshop? Dan betaalt u bij ons geen verzendkosten!

Producent én leverancier

Producent én leverancier

Wij zijn producent en leverancier van bouwchemische producten. Dankzij onze jarenlang ervaring in de bouw weten wij precies wat u nodig heeft.

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u van een betrouwbaar en deskundig advies voorzien. Wij denken graag met u mee!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×